top of page

HEKSENKUNSTEN

Hey jij, mooie vrouw. Fijn dat je onze website gevonden hebt.

Wie zijn wij? Maanmagie bestaat uit 3 vrouwen; Corine, Rilana en Sanne.

Wij geven trainingen, workshops, hebben een Magische maanagenda ontworpen en uitgebracht en zijn bezig met het ontwikkelen van een nieuw Maanorakeldeck ontwikkeld.

Heksenkunsten is een samengaan van ons met Sandra, die heel erg creatief is en dat laat zien door haar mooie werk en workshop die ze geeft.

Groen Wit Gecentreerd Plaats Video Achtergrond (50.799 x 10 cm).png

Maanmagie en Heksenkunsten ~ voor al je Magische Kunst en Vliegwerk

Magische groet, Corine, Sanne, Sandra en Rilana

WhatsApp Image 2022-08-10 at 3.49.09 PM (6).jpeg

SANDRA

Mijn naam is Sandra en ik woon samen met mijn man en onze 3 lieve poezen aan de rand van de Sallandse heuvelrug. Ik ben dan ook regelmatig op de hei en in het bos te vinden. 
 
Na een lange tijd van solitair lopen op mijn pad heb ik de afgelopen jaren de verbinding met anderen gezocht. Zo vier ik maandelijks de volle maan met een fijne groep vrouwen uit Twente. Ook bezoek ik graag de rode tent en drumcirkels.
 
Mijn kennis en ideeën deel ik graag met anderen en ik uit ze op vele creatieve manieren. Zo doe ik elk jaarfeest mee met een cadeau swap met andere pagans en maak ik graag mooie dingen met schatten die ik vind in de natuur of via hergebruik. 
 
Heksenkunsten is dan een prima samenwerking voor mij. Ik mag prachtige creaties en rituelen maken om te delen met anderen.

VRIENDEN VAN MAANMAGIE & HEKSENKUNSTEN

Wij verkopen niet alleen onze eigen zelfgemaakte of -ontwikkelde producten, maar ook producten die gemaakt zijn door andere creatievelingen. En wel door Edwin van der Heijden van Shambala Books and Jewelry.

WhatsApp Image 2022-08-10 at 3.49.09 PM (8).jpeg

EDWIN VAN DER HEIJDEN

Tijdens mijn jarenlange kampeer-sessies in het bos ontdekte ik de invloed die de bomen hebben op mijn gewaarzijn en bewustzijn. In het bos verandert mijn energie en laad ik op. In de nacht naast het kampvuur met de maan aan de hemel maak ik connectie met de aarde en de sterren. Het voelt alsof de bomen met mij communiceren en mij opnemen in hun kring. Ik vind dit zo ongelofelijk dat ik ben gaan zoeken of mensen dit eerder hebben ervaren en hoe dit werkte. Zo ontdekte ik de verhalen over de Druïden, de Kelten en de Nemetons. Ik voel een grote verbondenheid met deze voorouders en voel ik mijzelf een Druïde. In een hele bijzondere droom waarin ik een kaart te zien kreeg van het hele universum kreeg ik van een wezen de naam FWESD. FWESD is mijn Shambala trilling. Het is die trilling die via mijn hart, hoofd en handen een uitweg vindt in de sieraden die ik maak.

Shambala Books & Jewelry is sinds 2012 mijn eenmanszaak met als doel "goede vibes" in de wereld te helpen door online zeldzame tweedehands spirituele boeken beschikbaar te maken en door het maken en verkopen van spirituele sieraden met een ziel

  • Instagram
  • Facebook

Ook maakt Edwin prachtige sieraden voor en in samenwerking met Maanmagie!

Zoals de ring die je hierboven ziet!

Wil je hier meer over weten of wil je zelf ook zo'n mooi sieraad van FWESD?