header-2022.jpg

HEKSENKUNSTEN

Hey jij, mooie vrouw. Fijn dat je onze website gevonden hebt. Hier kun je lezen wat wij (Maanmagie en Heksenkunsten) te bieden hebben op Lorelei.

Maar eerst wie zijn wij? Maanmagie bestaat uit 2 vrouwen, Corine en Rilana.

Wij geven trainingen, workshops, zijn in het proces van het maken van een maanagenda en hebben al een Maanorakeldeck ontwikkeld.

Heksenkunsten is een samengaan van ons met Sandra, die heel erg creatief is en dat laat zien door haar mooie werk en workshop die ze geeft.

Wij staan met een kraam op Lorelei. In deze kraam zijn allemaal heksenzaken te vinden. Pakketjes om zelf je ritueel uit te kunnen voeren, mooie voorwerpen die hangen of staan voor op je altaar. Prachtige ringen met de 8 fasen van de Maan en Maandala's. Zelf gegoten kaarsen in met de hand versierde glaasjes/glazen voor op je altaar. Prachtige omslagdoeken voor de koude avonden en nachten op Lorelei en nog veel meer prachtigs.

Corine geeft een workshop in het programma van Lorelei, Teken je thuis.

Maar we geven ook workshops buiten het programma in onze eigen tent.

Deze zijn:

Leren pendelen: leer werken met een pendel. Hoe maak je contact met een pendel, hoe krijg je antwoorden tot aan leren het aura uit te meten van een ander.

Manifesteren of laten gaan met de magie van Sigils. Het maken van een magisch symbool waarmee jij iets wat je heel graag wilt kan manifesteren of wat je kwijt wilt kan laten gaan.

Rituele kaars maken. Je gaat in meditatie om te gronden en je wens of wat je wilt laten gaan helder te krijgen. Vervolgens ga kijken wat je nodig hebt aan kruiden, bedels, kleuren van katoen om wat je wilt te versterken. Dit ga je meenemen bij het maken van je rituele kaars van bijenwas.

Dit zijn heerlijke praktische heksenworkshops oftewel heksenkunsten, kort maar krachtig.

De workshops bij de tent zijn zoveel mogelijk buiten de workshopsrondes gepland.

Voor de workshops rituele kaars maken en sigil magie wordt een kleine bijdrage gevraagd

Dinsdag 23-8 om 13.30 leren pendelen, woensdag 24-8 om 13.30 Sigil magie en donderdag 25-8 om 10.15 rituele kaars maken.

vrijdag 26-8 13.30 leren pendelen, zaterdag 27-8 13.30 sigilmagie en zondag 28-8 om 10.00 rituele kaars maken

Groen Wit Gecentreerd Plaats Video Achtergrond (50.799 x 10 cm).png

Maanmagie en Heksenkunsten ~ voor al je Magische Kunst en Vliegwerk

We zien je graag bij onze verkoop- en workshoptent.

Magische groet, Corine, Sandra en Rilana

WhatsApp Image 2022-08-10 at 3.49.09 PM (6).jpeg

SANDRA

Mijn naam is Sandra en ik woon samen met mijn man en onze 3 lieve poezen aan de rand van de Sallandse heuvelrug. Ik ben dan ook regelmatig op de hei en in het bos te vinden. 
 
Na een lange tijd van solitair lopen op mijn pad heb ik de afgelopen jaren de verbinding met anderen gezocht. Zo vier ik maandelijks de volle maan met een fijne groep vrouwen uit Twente. Ook bezoek ik graag de rode tent en drumcirkels.
 
Mijn kennis en ideeën deel ik graag met anderen en ik uit ze op vele creatieve manieren. Zo doe ik elk jaarfeest mee met een cadeau swap met andere pagans en maak ik graag mooie dingen met schatten die ik vind in de natuur of via hergebruik. 
 
Heksenkunsten is dan een prima samenwerking voor mij. Ik mag prachtige creaties en rituelen maken om te delen met anderen.

VRIENDEN VAN MAANMAGIE & HEKSENKUNSTEN

Wij verkopen niet alleen onze eigen zelfgemaakte of -ontwikkelde producten, maar ook producten die gemaakt zijn door andere creatievelingen. en wel door Edwin van der Heijden van Shambala Books and Jewelry Books en door Ilse Bunnik van Algiz Oerkrachtatelier

WhatsApp Image 2022-08-10 at 3.49.09 PM (8).jpeg

EDWIN VAN DER HEIJDEN

Tijdens mijn jarenlange kampeer-sessies in het bos ontdekte ik de invloed die de bomen hebben op mijn gewaarzijn en bewustzijn. In het bos verandert mijn energie en laad ik op. In de nacht naast het kampvuur met de maan aan de hemel maak ik connectie met de aarde en de sterren. Het voelt alsof de bomen met mij communiceren en mij opnemen in hun kring. Ik vind dit zo ongelofelijk dat ik ben gaan zoeken of mensen dit eerder hebben ervaren en hoe dit werkte. Zo ontdekte ik de verhalen over de Druïden, de Kelten en de Nemetons. Ik voel een grote verbondenheid met deze voorouders en voel ik mijzelf een Druïde. In een hele bijzondere droom waarin ik een kaart te zien kreeg van het hele universum kreeg ik van een wezen de naam FWESD. FWESD is mijn Shambala trilling. Het is die trilling die via mijn hart, hoofd en handen een uitweg vindt in de sieraden die ik maak.

Shambala Books & Jewelry is sinds 2012 mijn eenmanszaak met als doel "goede vibes" in de wereld te helpen door online zeldzame tweedehands spirituele boeken beschikbaar te maken en door het maken en verkopen van spirituele sieraden met een ziel

  • Instagram
  • Facebook
WhatsApp Image 2022-08-10 at 3.49.09 PM (7).jpeg

ILSE BUNNIK

Algiz is een van de Rune, een oud schrift (symbolen) gebruikt door Germaanse volkeren van Noord-Europa, Groot-Brittannië, Scandinavië en IJsland vanaf de tweede of de derde eeuw. Algiz is een van deze prachtige symbolen, het betekend eland en symboliseert een levensboom en geeft bescherming.  

De levensboom is een prachtige metafoor, wortels voor stevigheid, voeding en verbinding. De stam krachtig en sterk, de takken die reiken naar de hemel en zo metaforisch alle hulp, kracht en verbinding uit de lucht halen maar ook de vruchten en de bladeren dragen.


De Wolschatten van AlgizOerkracht Atelier worden gemaakt van schone schapenwol en zijde. Ontstaan vanuit mijn interesse en liefde voor de magische sprookjeswereld, Godinnen, overleveringen vanuit Noorse en Keltische geschiedenis en mijn verbinding met de Natuur.


“Van te voren weet ik nooit wat ik ga maken, het is de wol die mij vertelt wat er mag gaan ontstaan!”

Mijn Wolschatten spreken ook kinderen aan omdat de fantasie en het magisch denken geprikkeld worden.


Voor sommige wolschatten lees ik me eerst in, dat geeft mijn werk meer diepgang en zo kan ik nog meer van mijn oerkracht erin kwijt.

Mijn werk is uniek en een cadeau voor jou of voor iemand anders.

  • Instagram
  • Facebook

All Videos

All Videos

All Videos
Video zoeken...
Maanmagie: een sneakpeek!

Maanmagie: een sneakpeek!

19:31
Video afspelen
Vrienden van: Edwin van der Heijden

Vrienden van: Edwin van der Heijden

03:30
Video afspelen
Maanmagie en Heksenkunsten

Maanmagie en Heksenkunsten

02:39
Video afspelen