top of page

OVER DE AGENDA

Deze agenda is gemaakt op basis van de Flow van de Maan. Het leven vanuit deze Flow, zorgt ervoor dat je steeds dichterbij jouw ware leven komt. De Flow van de Maan kun je gebruiken om te manifesteren wat je vanuit je diepste zijn graag wilt. Of het nu je ware leven is, een onderneming, een project of een tuin is, wat je wilt realiseren, de energie van de Maan geeft een prachtige, natuurlijke basis voor alles wat jij wilt in jouw leven.

De Flow van de Maan bestaat uit acht fasen: Donkere en Nieuwe Maan, Wassende Maan, Eerste kwartier, Toenemende Maan, Volle Maan, Afnemende Maan, Laatste kwartier en Balsemieke Maan. Deze fasen zitten in de Maanmaand, maar ook in een dag, een Maanjaar en zelfs je leven. 
De acht fasen corresponderen ook met de acht chakra’s.

 

De Maanwielen zijn verbonden met de acht Keltische jaarfeesten, door het jaar heen en de elementen in de natuur. Deze opbouw hebben we dan ook in de agenda gebruikt en zie je in de agenda ook duidelijk terugkomen.

 

Wat kan ik verwachten van de agenda?

Kort gezegd: leven in de flow van de maan.

De agenda geeft veel ruimte voor zelfontwikkeling, doelstellingen, het vinden van rustmomenten en wijsheid, creatieve vrijheid en natuurlijk niet geheel onbelangrijk in een agenda: planning.

Ook vind je in de Magische Maanagenda de 8 jaarfeesten terug. Een stukje uitleg en prachtige rituelen die je tijdens deze feesten kunt doen, om ook zelf dichter bij de natuur en jouw innerlijke flow te komen.

Wil jij jezelf of iemand anders deze mooie agenda cadeau doen voor het Keltisch Nieuwjaar?
(tevens de eerste dag uit de agenda)

 

bottom of page